Andreas Blond

Algemeen
Wij komen met een Dubbel Blond, een Blonde die we iets langer de tijd hebben gegeven om zijn naam eer aan te doen. Hierdoor is hij voller van smaak dan een standaard Blonde. Het alcoholpercentage is 6,2% en dat maakt het een toegankelijk biertype. Hij wordt gekenmerkt door een licht, zoetig moutkarakter is eveneens kenmerkend voor de Blond.

Uiterlijk
De kleur is licht goudkleurig met een lichte troebel. Het bier heeft een stevige stabiele, romige schuimkraag.

Geur
De geur is zoetig en complex met lichte aroma’s van sinaasappel en kruidnagel.

Smaak
Licht zoetige moutsmaken en zachte alcoholische smaken. Een lichte bitterheid, waarbij de bitterheid in balans is met de zoetheid. Wanneer je er goed voor gaat zitten, herken je licht de tonen van sinaasappel en kruidnagel.

Alcoholpercentage: 6,2%
Gisting: Bovengistend
Serveertemperatuur: 6 – 8 graden Celsius

Proost

Andreas Gin

De Andreas Gin is helemaal naar eigen uniek recept gemaakt. Na een actieve proefsessie is er een mooie gin van 40% ontstaan. De gin bestaat uit meerdere smaken die perfect samenwerken. Je begint met de mooie bloemige tonen van rozenblaadjes. Hierna krijg je de frisse smaken van citroen en sinaasappel en het mooie friskruidige van Szechuanpeper en gember. Om te zorgen dat hij nog voller van smaak wordt is gekozen voor kaneel die geweldig combineert met de rozenblaadjes. Voor de echte smaak van gin is er gebruik gemaakt van engelenwortel en jeneverbes. De jeneverbes is ook het ingrediënt die de gin zijn kleur geeft. Hiermee is Andreas Gin een gin die zowel voor de beginnende gin drinker als voor de meer ervaren gin liefhebber een geweldige gin om te drinken.